Шахраї та кишенькові крадії: поліція Херсонщини повідомила про злочини, які сталися протягом доби

4 года назад 0

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 472 заяви і повідомлення, серед яких 82 звернення містять ознаки кримінального правопорушення.

За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 130 адміністративних протоколів, із них 9 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

В чергову частину Нововоронцовського відділення поліції звернулася 36-річна жінка. Вона повідомила, що в кафе з кишені її пальто невідома особа вкрала новий мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

У Херсонський відділ поліції звернувся місцевий житель. Він повідомив, що після проїзду в маршрутному автобусі виявив зникнення гаманця з документами та мобільного телефона, які знаходилися у кишені куртки. За даним фактом проводиться перевірка.

Жертвою інтернет-шахрая став житель Херсона. Він звернувся у поліцію із заявою, що на сайті замовив новий мобільний телефон і перерахував продавцю гроші в сумі понад 9 тисяч гривень. Після чого продавець перестав виходити на зв'язок, мобільний телефон не надіслав і оголошення видалив. За даним фактом проводиться перевірка.

У Горностаївське відділення поліції звернулася 20-річна місцева жителька. Вона повідомила, що після проїзду в рейсовому автобусі виявила зникнення гаманця з кредитними картками і грошима. Заявниця вважає, що гаманець міг вкрасти чоловік, який сидів позаду неї. За даним фактом проводиться перевірка.

У Херсонський відділ поліції звернулася 38-річна жінка. Вона повідомила, що на зупинці громадського транспорту у мікрорайоні Таврійський невідома особа витягнула з її сумки мобільний телефон. За даним фактом проводиться перевірка.

Відділ комунікації поліції Херсонської області