Ще одна нелегальна заправка 

2 года назад 0

Податківці Херсонщини виявили нелегальну АЗС на території Виноградівської громади. 

«Незаконний продаж пального інспектори встановили під час проведення фактичної перевірки. Зокрема з’ясували, що торгівля провадилася у занедбаному складському приміщенні. Зберігання та продаж пального здійснювалися без реєстрації акцизного складу, ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі пальним, касової техніки та інших спеціальних дозвільних документів. У приміщенні складу знаходились ємності, в яких зберігалося орієнтовно 2 тисячі літрів дизельного пального й 1 тисяча бензину», — повідомили у прес-службі Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Контролери вияснили, що необтяжений дозвільними документами продавець пального не мав навіть офіційного статусу суб’єкта господарювання!

За результатами перевірки з незаконного обігу вилучено 3 тис. літрів пально-мастильних матеріалів, стосовно порушника складено протокол про адміністративні правопорушення. За рішенням суду на торговця може бути накладено штраф від 17 000 до 34 000 грн. з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини й одержаних грошей.

Анатолій НІКОЛАЄВ.