Сили оборони знищили склади боєприпасів військ РФ в Олешках та Новій Каховці

1 год назад 0

Протягом бойового дня 15 листопада Сили оборони півдня знищили два склади боєприпасів російських військ в містах Олешки та Нова Каховка на Херсонщині. Про це  речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

За даними командування, ракетно-артилерійські підрозділи Сил оборони протягом дня виконали понад пів сотні вогневих завдань.

"Українські військові здійснювали вогневий вплив по позиціях ворога та районах зосередження живої сили, техніки та озброєння на лівому березі Дніпра та в районі Кінбурнської коси", — повідомив Назаров.

Він додав, що за результатами, Сили оборони знищили 17 військових РФ, 15 одиниць автобронетехніки, дві самохідні артилерійські установки та розвідувальний безпілотний літальний апарат типу "Орлан-10". Що відомо

  • 15 листопада над Херсонщиною Сили ППО ЗСУ збили 7 крилатих ракет та один ударно-розвідувальний безпілотник "Оріон"
  • У Херсоні співробітники СБУ затримали військовослужбовця РФ, він був перевдягнений в цивільне і намагався прикинутися місцевим жителем. Його завданням у місті був збір інформації, коригування вогню по ЗСУ та проведення диверсій.
  • Російські війська облаштовують позиції на відстані 15-20 кілометрів від лівого берега Дніпра. Це роблять для того, щоб не бути ураженими артилерією Сил оборони, повідомила Суспільному керівниця центру Сил оборони і охорони півдня Наталя Гуменюк.