Слідчі обласного главку поліції з’ясовують обставини смертельної ДТП в Новій Каховці

4 года назад 0

Сьогодні вранці на об’їзній дорозі м. Нова Каховка сталося зіткнення вантажного мікроавтобуса та легкового автомобіля. В результаті дорожньо-транспортної пригоди в реанімаційному відділенні центральної районної лікарні від отриманих травм померла пасажир легковика. Його водій з переломом ноги госпіталізований в травматологічне відділення. Також медична допомога надається пасажирці мікроавтобуса. На місце ДТП виїхали представники слідчого управління обласного главку поліції. Встановлюються всі обставини пригоди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Інформація про подію надійшла до поліції близько 06:30. На місці дорожньо-транспортної пригоди інспектори екіпажу групи реагування та слідчо-оперативна група Новокаховського відділу поліції попередньо встановили, що 53-річний житель Дніпропетровської області на вантажному мікроавтобусі «MERCEDES Sprinter» повертався з 52-річною дружиною додому. На слизькій ділянці автодороги водій не обрав безпечної швидкості руху, в результаті не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де в цей час їхав автомобіль «ВАЗ-2102». Між транспортними засобами сталося зіткнення.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди в центральну лікарню Нової Каховки були доставлені пасажирка мікроавтобуса, 41-річний водій і 48-річна пасажир ВАЗу, яка від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні.

Наразі на місці пригоди працюють слідчі обласного главку поліції. З’ясовуються всі обставини ДТП. Попередня правова кваліфікація події – ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Санкція статті передбачає покарання в вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.