Суд відправив підозрюваних у метанні гранати у Херсоні в СІЗО

2 года назад 0

Суддя Оксана Черниш прийняла рішення про арешт підозрюваних у вибуху під офісом херсонського бізнесмена.
Таке рішення вона прийняла сьогодні на закритому засіданні.

З самого ранку на судове засідання не допустили журналіста МОСТа, посилаючись на карантинні обмеження та вихідний день. Щоправда, пізніше жінка, яка представилась секретаркою судового засідання, повідомила, що засідання буде закритим.

І дійсно, як повідомило джерело видання у правоохоронних органах, засідання відбувалося у закритому режимі. Буцім-то на ньому заслуховували показання важливих свідків, розголошення імен яких та їх свідчень може завадити розслідуванню.

Наразі невідомо, чи дали затримані вчора у Миколаєві люди покази проти організаторів чи замовників вибуху, як невідомо, чи почали вони давати покази по іншим епізодам схожих дій у Херсоні. За словами джерела МОСТа, їх підозрюють у декількох злочинах у Херсоні.

Нагадаємо, що вибух під офісом у парку Херсонська фортеця, пролунав позавчора ввечері, і нібито в цей же день у Миколаєві затримали підозрюваних.

Якщо вірити поліціянтам, один з нападників у грудні поїхав виконувати замовлення у сусідній обласний центр у шортах та манішці футболіста.
Наступні два місяці підозрювані проведуть у Херсонському СІЗО без права застави.

Мост