«Тільки полагодили все після минулої атаки — і знову все розбито». Очевидці розповіли про російські обстріли Херсона

2 месяца назад 0

Минулої доби російські військові вчергове атакували житлові квартали Херсона. Снаряди розбили вікна, дахи, фасади будинків та будівель.
Місцева жителька  Валентина розповіла, що після російського обстрілу в її будинку зруйновані душ та туалет на вулиці. Жінка перебувала вдома під час ударів військових РФ. "Тільки чоловік зробив, знову все розбило. У нас кухня була пошкоджена взимку. А зараз вже в нас туалет. Чоловік зробив газоблок і снаряд влучив прямо в туалет. Дякувати Богу, що живі лишилися. Це все сталось ввечері 5 березня" , — говорить херсонка.

Олександр під час атаки РФ також був вдома. За словами чоловіка, він я нікуди не ховався, бо хворі ноги. Уламки поцілили в одну з кімнат, де проживає херсонець.Також військові РФ завдали ударів по комунальному закладу "Центр туристсько- краєзнавчої творчості учнівської молоді", розповіла директорка  Лариса Хабрат.  Вона додала, що в будівлі зірвало дах, попадали перекриття. Крім цього, потрощило всю техніку та столи, яка були в закладі. "Все каміння посипалось на дорогу, на проїжджу частину і на пішохідну дорогу. І ті що проходили пішоходи — ті були поранені. Добре, що під час прильоту у нас тут уже нікого не було, ми не затримувалися. Про все дізналися з телефонного дзвінка начальниці нашого управління" , — розповіла директорка.