В Генічеську поліцейські впродовж години повернули власнику угнаний автомобіль

5 лет назад 0

Вночі в Генічеський відділ поліції звернувся місцевий житель і повідомив, що угнали його автомобіль «ВАЗ-2106».

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Він розповів, що залишив автівку на парковці біля одного з пансіонатів у Генічеську Гірка та відійшов на кілька хвилин. Повернувшись, 26-річний власник виявив, що автомобіль відсутній.

Одразу були орієнтовані усі піші та автопатрулі. В ході відпрацювання екіпаж сектору реагування районного відділу поліції на одній із вулиць міста помітив схожий автомобіль. Поліцейські зупинили транспортний засіб для перевірки. Документів на автомобіль у водія не було. Чоловік був доставлений у відділ поліції, де він зізнався в скоєнні угону.

Підозрюваним виявився 20-річний житель м.Києва. Затриманий розповів, що пішки повертався в Генічеськ. На парковці побачив автівку, в якій були незамкнені двері та сів у неї. Після цього завів, з’єднавши дроти, та поїхав у місто.

Наразі водій затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Підозрюваному може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.