В Генічеську помічені мобільні агітаційні комплекси

3 месяца назад 0

В окупованому  Генічеську  з'явилися пересувні концертні комплекси, які були доставлені за підтримки політичної партії вбивць і загарбників «Єдіная Росія».

Про це редакції Район.Генічеськ стало відомо з окупаційних джерел новин.

Окупанти планують зі їхньою допомогою ширити пропаганду для мешканці віддалених сіл, де відсутні культурні заклади та працівники сфери культури. Крім того, окупанти заявили, що для них будуть підготовлені «спеціальні культурні програми».

Такий комплекс, який є вантажним автомобілем високої прохідності з розкладною сценою, світловим та звуковим обладнанням, а також автономним електричним генератором, був помічений в Генічеську на подвірʼї  Будинку культури і дозвілля . А на фото, які виклали окупаційні ЗМІ видно, що працювати на них готуються місцеві колаборанти. Нагадаємо, що за участь у таких заходах загарбників їм загрожує реальний термін увʼязнення.

Три такі автоклуби вже були доставлені загарбниками в Херсонську область за підтримки політичної партії вбивць і загарбників «Єдіная Росія». Один з них передали на баланс  Геническої громади. Перші виїзди окупанти планують вже у лютому.

Така ворожа ініціатива має суто політичний характер та спрямована на поширення пропаганди та агітації в окупованій території перед фейковими виборами Путіна у Росії та на окупованих територіях України.