В Херсон прибув російський воєнкор, який спеціалізується на висвітленні кривавих провокацій

1 год назад 0

Кореспондент російського видання «Комсомольская правда» Олександр Коц прибув в Херсон для висвітлення ситуації в місті та в області.
Коц – один з найбільш одіозних російських «воєнкорів». Він, зокрема, спеціалізується на висвітленні кривавих провокацій, які росіяни влаштовують на окупованих територіях.
Зокрема, в донецьких пабліках розміщуються повідомлення з попередженням мешканцям Херсона і окупованої частини Херсонської області.
Людей просять найближчі 72 години бути особливо обережними, бо, можливо, Олександр Коц і в Херсонську область приїхав для висвітлення якоїсь кривавої провокації, яку росіяни можуть влаштувати, щоб змусити людей, які ще не наважилися на так звану «евакуацію», прийняти таке рішення.
Судячи з повідомлень в Телеграм-каналі Коца, в Херсон він прибув 25 жовтня. Того ж дня пропагандист відвідав російський «Ситний маркет», де констатував, що продукти там є. Правда, на відео можна помітити, що асортимент магазина суттєво зменшився. «Воєнкор» був змушений визнати, що в магазині немає молочних продуктів та м’ясопродуктів.
Втім, варто зазначити, що цей магазин не може бути об’єктивною ілюстрацією ситуації із забезпеченням Херсона продуктами загалом, бо він – один з тих, де херсонці намагаються якомога скоріше витратити наявні у них рублі, які швидко знецінюються. Тому там спостерігався ажіотажний попит на товари.
Приїзд в Херсон такої одіозної постаті як Олександр Коц, дійсно, може бути ознакою підготовки якоїсь кривавої провокації. Але мешканцям окупованих територій Херсонської області треба бути обережними завжди. Бо вірогідність обстрілів або терактів є високою завжди.