В Херсоні чоловік відібрав велосипед у дитини

5 лет назад 0

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 11-річний хлопчик, який плакав та пояснив, що на вулиці невідомий чоловік відібрав у нього велосипед.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Хлопчик був разом з другом на дитячому майданчику, свій велосипед залишив неподалік біля огорожі. Раптом до майданчика підбіг невідомий чоловік, сів на велосипед та швидко поїхав геть. Неповнолітній спочатку побіг слідом за зловмисником, а потім зателефонував у поліцію. Хлопчик запам’ятав та назвав поліцейським прикмети кривдника.

Працівники поліції відпрацювали територію та побачили схожого за прикметами чоловіка. Його доставили у відділення поліції, де встановили особу. Ним виявився 36-річний безробітний херсонець, раніше судимий за нарко та майнові злочини. Він зізнався у грабежі та розповів, що одразу після скоєння злочину продав велосипед за 400 гривень знайомому.

Правоохоронці знайшли та вилучили велосипед, який повернули законному власнику. 

Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж» (карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років). Чоловікові повідомлено про підозру та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу.