В Херсоні жінка вбила свого співмешканця

5 лет назад 0

Злочин стався у Корабельному районі міста Херсона. В поліцію надійшло повідомлення, що у квартирі поранено чоловіка. На місце прибула «швидка» та слідчо-оперативна група Корабельного відділення поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У 39-річного чоловіка було ножове поранення шиї, він втратив багато крові і помер під час надання допомоги. Поліцейські опитали його 36-річну цивільну дружину. Та розповіла, що того вечора у них в гостях була знайома і вони разом вживали алкогольні напої. Коли гостя відлучилася, між подружжям виникла сварка, жінка схопила ніж і вдарила ним чоловіка в шию. В цей час повернулася гостя, яка і викликала «швидку».

Як повідомила начальник слідчого відділення Корабельного відділення поліції Тетяна Кобзар, наразі жінка затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з прокуратурою вирішується питання про повідомлення їй про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Наразі призначено проведення відповідних експертиз та висновків фахівців. Слідчі дії тривають.