В Херсоні серійний крадій майна засуджений на 6 років позбавлення волі

5 лет назад 0

Упродовж чотирьох місяців в поліцію звертались мешканці обласного центру із заявами про крадіжки речей з їх будинків. Зловмисник через вікно пробирався в помешкання херсонців та викрадав все, що бачив: ювелірні прикраси, гроші, побутову та оргтехніку, мобільні телефони, продукти харчування та алкоголь. © Херсонська область: https://hr.npu.gov.ua/news/virok-sudu/majzhe-6-rokiv-pozbavlennya-voli-otrimav-serijnij-kradij-majna-z-budinkiv-v-xersoni/

Поліцейські Дніпровського відділення поліції затримали зловмисника під час вчинення ним чергової крадіжки з будинку та доказали його причетність до 11 фактів подібних злочинів. 45-річний мешканець м. Біла Церква раніше вже вісім разів був судимий за майнові злочини. Під час обшуку в його будинку в м.Херсоні поліцейські вилучили частину викрадених речей. Інші підозрюваний встиг здати у ломбард, а вилучені кошти витратив на свої потреби.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення за ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» та призначив покарання у вигляді 5 років та 4 місяці позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Херсонської області