В окупованій Херсонській області військові РФ продовжують викрадати людей

2 года назад 0

В окупованій Херсонській області військові РФ продовжують викрадати людей. Пошуково-рятувальний загін "Мілена"  нові дані про викрадення жителів Херсона, про що повідомили їхні родичі.

27 березня російські військові  Миколу Петровського 1993 року народження, майже три місяці від нього немає звістки.
О 7 ранку 31 травня з власного будинку військові РФ  і відвезли в невідомому напрямку 43-річного Юрія Шкоду. Інформації про його місцеперебування немає.

9 червня  викрадення Дениса Галіщева.

17 червня був незаконно у власній квартирі 43-річний Дмитро Буров.

Цього ж дня Віталій Чабанов, який виїхав на автівці з річкового порту до Північного селища, з того часу не виходить на зв'язок.

Родичі Сергія Максимова повідомляють, що 18 червня близько 10 ранку військові РФ  з квартири 59-річного Сергія Максимова.

У Херсонській області у полоні російських військових перебувають понад 600 людей. Про це голова Херсонської обласної військової адміністрації Геннадій Лагута  на брифінгу Укрінформу в Медіа Центрі Україна.

"Це активісти, учасники АТО, люди, які всією своєю позицією показують, що вони проти того, що відбувається" , — сказав Лагута.

За словами голови Херсонської ОВА, людей утримують в СІЗО, відділеннях поліції, приміщеннях баз відпочинку, пансіонатів та санаторіїв.