В Олешківському районі жінка вбила місцевого жителя

5 лет назад 0

В Олешківське відділення поліції ввечері 11 липня надійшла інформація, що в одному з сіл жінка вбила місцевого жителя. На місце прибула слідчо-оперативна група.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Поліцейські попередньо встановили, що чоловік помер внаслідок удару ножем в серце. Загиблому було 36 років. Його співмешканка розповіла, що того вечора до них у гості прийшла знайома, з якою вони вживали спиртні напої. Потім між чоловіком та гостею виник конфлікт, жінка схопила ніж та вдарила чоловіка в область серця. Він помер на місці.

Господарка намагалася завадити зловмисниці втекти, але та спричинила жінці ножові порізи. Сусіди, які прибігли на крики по допомогу, теж намагалися затримати зловмисницю, але вона погрожувала людям ножем, після чого втекла.

Як повідомив начальник Олешківського відділення поліції Сергій Ященко, на розшук підозрюваної направили групу реагування відділення поліції. Разом зі свідками поліцейські патрулювали вулиці населеного пункту і на одній з них побачили підозрювану. Жінка намагалася втекти, її затримали і доставили у відділення поліції.

Встановлено, що затриманій 31 рік і вона раніше судима за крадіжки, у місцях позбавлення волі провела 8 років, в село приїхала на сезонні роботи. Стверджує, що потерпілий її образив і вона не стримала емоцій.

Наразі зловмисниця затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», ст.125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження» та с.129 КК України «Погроза вбивством». Зловмисниці може загрожувати позбавлення волі на строк до 15 років.