Війська РФ вбили у Херсоні медсестру: без матері залишилося троє дітей. Фото

7 месяцев назад 0

Російська окупаційна армія продовжує тероризувати мешканців Херсона постійними обстрілами. Ворог цілеспрямовано атакує цивільні об'єкти, зокрема житлові будинки.

Внаслідок чергового обстрілу 28 вересня росіяни вбили медсестру Світлану Віштомову. Про це в  повідомляє начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко  (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Жінка загинула внаслідок прямого влучання російського снаряду. Обстріл стався, коли мешканка Херсона перебувала на вулиці біля свого будинку.

Вона працювала молодшою медичною сестрою дитячого відділення лікарні ім. А. та О.Тропіних. Молода жінка працювала у лікарні понад 15 років.

Начальник міської військової адміністрації зазначив, що загибла у складний воєнний час всіляко підтримувала юних пацієнтів у відділенні, сприяючи їхньому одужанню. Також він додав, що російські воєнні злочинці позбавили матері трьох дітей. Крім того, він зазначив, що у момент обстрілу житлових кварталів загинули ще дві жінки.

У Херсонській обласній прокуратурі , що ворог обстріляв житлові квартали з артилерії. За процесуального керівництва Херсонської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування з кримінального провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

​Нагадаємо, 30 вересня російська терористична армія вкотре атакувала Херсон. Під ворожим вогнем опинилася одна із гімназій в обласному центрі. Внаслідок обстрілу навчальний заклад отримав суттєві пошкодження.

Раніше повідомлялося, що російські воєнні злочинці в ніч проти 28 вересня атакували Херсон. Відомо про загибель одного мирного жителя, ще мінімум один поранений.

Крім того, увечері 27 вересня Херсон також був під масованим обстрілом російських окупантів. Влучання були по двох місцевих підприємствах. Є жертви та постраждалі серед цивільного населення.