Війська РФ завдали авіаудару по Бериславському району на Херсонщині. Під завалами будинку загинули люди

3 месяца назад 0

Російські військові вдень 23 січня 2024 року нанесли авіаудар по селу у Бериславському районі на . Поцілили по приватному будинку, де під завалами опинилися люди.

Про це у Telegram  Херсонська обласна прокуратура.

Російська армія 23 січня близько 15:10 нанесла авіаудар по селу у Бериславському районі. Поцілили по приватному будинку, де під завалами опинилися люди.

"Рятувальники деблокували жінку, яка померла дорогою у лікарню. Також виявили тіло загиблого чоловіка", — йдеться у повідомленні.

На місці події продовжують працювати усі відповідні служби. Дані щодо потерпілих уточнюються. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, що поєднано з умисним вбивством.
 
Як  у Telegram голова Херсонської ОВА  Олександр Прокудін , російська авіація атакувала село Саблуківка на Херсонщині. На місці удару загинув чоловік. Його особа встановлюється. Рятувальники дістали з-під завалів тяжкопоранену 47-річну жінку, яка пізніше померла.

Що відомо про обстріли Бериславського району на Херсонрщині 23 січня 2024 року
​Російські військові вдень 23 січня 2024 року дронами атакували Берислав на Херсонщині. Є поранені, серед них — рятувальник.
Також відомо, що вночі 23 січня армія РФ вдарила з авіації по Бериславу. Скинули керовану авіабомбу на магазин. Постраждалих серед місцевих жителів немає.​