Війська РФ знову обстріляли Херсонщину. Поцілили в порт, лікарню, школу. Загинули троє людей

1 год назад 0

За добу 29 січня російська армія з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків та БМП 42 рази обстріляла територію Херсонщини, у Telegram  Херсонська ОВА.

Херсон — 13 разів. Загинули три людини, десять — поранених.

За даними поліції, російська армія поцілила у прибережні райони Херсона, центр, мікрорайони ХБК, Таврійський та Північний. Пошкоджені лікарня та школа, банк, територія порту й судна, автостанція, поштове відділення, комунальне підприємство, там вигоріли автобуси, приватні та багатоквартирні будинки.

Як у Telegram  керівник Бериславської РВА Літвінов, армія РФ протягом доби обстріляла населені пункти трьох громад Бериславського району, зокрема: Осокорівку та Червоний Маяк. Берислав обстріляла запалювальними боєприпасами, загорівся приватний будинок.
Що відомо

  • За інформацією Херсонської міськради станом на вечір 29 січня внаслідок масованого обстрілу Херсона поранені десятеро людей, троє — загинули.
  • 29 січня російська армія за півдня сім разів обстріляла Херсон. Снаряди влучили в лікарню, школу, автостанцію, пошту та банк. Під час обстрілу обласної лікарні поранені медсестра та працівниця буфета. На 18:00 було відомо про трьох загиблих — двох чоловіків і жінку та шістьох поранених.