Війська РФ знову обстріляли Херсонщину, загинули дві людини

1 год назад 0

Протягом доби 2 січня російська армія 79 разів обстріляла Херсонщину з важкої артилерії. Загинули дві людини, дев'ять поранених,  в Telegram голова ОВА Янушевич.

Армія РФ атакувала Херсон 32 рази. Російські снаряди влучили в авторинок, комунальне підприємство, приватні та багатоквартирні будинки.

Протягом доби війська РФ обстріляли Бериславську, Новоолександрівську та Тягинську громади,  у Telegram керівник Бериславської РВА Літвінов.

У Бериславі п'ятеро людей поранені, в селі Львове загинула людина. Що відомо

  • Генштаб ЗСУ підтвердив вогневе ураження двох місць розташування особового складу та техніки російських військ на Херсонщині: 31 грудня у Чулаківці, 1 січня у Федорівці.
  • На Херсонському напрямку військові РФ обстріляли з артилерії цивільну інфраструктуру Херсона, Антонівки та Берислава. Внаслідок обстрілів є поранені.
  • Зранку 2 січня російські війська обстріляли центр Берислава, поцілили в міський ринок. Відомо про п'ятьох поранених. Троє людей — у важкому стані
  • У Херсонській громаді станом на 2 січня від російських обстрілів пошкоджені 896 об’єктів. З них — 771 житловий будинок, 44 заклади освіти, 34 об’єкти інфраструктури.