Військові РФ з «Градів» та «Ураганів» обстріляли два села на Херсонщині

2 года назад 0

За минулу добу російська армія двічі завдала ударів з "Градів" та "Ураганів" по деокупованих Петропавлівці та Трифонівці Бериславського району. Про це речник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

За його словами, обстановка на південному фронті не зазнала суттєвих змін. Російське військо обороняється, обстрілює позиції ЗСУ з усіх видів озброєння та веде аеророзвідку. Тричі атакували з повітря район Давидового Броду.

"Наша авіація відпрацювала 15 ударів в райони опорних пунктів та місць зосередження сил та засобів противника" , — сказав Владислав Назаров.

Уточнені втрати російської армії на півдні: 84 військових, дві самохідні великокаліберні гаубиці "Акація" та одна "Мста-Б", танк, три одиниці бронетехніки та три склади боєприпасів у Баштанському (Миколаївська область) та Бериславському (Херсонщина) районах. Що відомо

  • Повітряні сили ЗСУ збили над Херсонщиною російський штурмовик СУ-25.
  • У Бериславському районі ЗСУ знищили два склади боєприпасів російської армії.
  • ЗСУ зупинили спробу російської диверсійно-розвідувальної групи обійти позиції поблизу Нової Кам’янки на Херсонщині. У стрілецькому бою військові РФ зазнали втрат і відступили.