Внаслідок обстрілів Херсонщини за добу загинули три людини

1 год назад 0

За добу 12 лютого російські війська з РСЗВ, мінометів, танків 42 рази обстріляли російські загарбники 42 рази обстріляли територію Херсонщини. Також завдали ракетний удар. Про це у Telegram  Херсонська ОВА.

Херсон обстріляли 9 разів. Загинули три людини, одна поранена.

Як повідомила в Facebook поліція, в Херсоні внаслідок обстрілів пошкоджене залізничне полотно, територія біля будівлі ОДА та суду, кіноконцертна зала, склади, багатоповерхові та приватні будинки у мікрорайонах Корабел, ХБК, Таврійський, Шуменський та центрі.

За даними керівника Бериславської РВА, протягом доби російська армія обстріляла населені пункти шести громад. Серед них — Осокорівка, Михайлівка, Червоний Маяк, Милове, Качкарівка та Тягинка.

Пошкоджені житлові будинки та господарські споруди. Поблизу села Новорайськ загинули дві людини загинули, підірвавшись на міні. Що відомо

  • Щоб посилити контрдиверсійні заходи на тимчасово окупованій частині Херсонської області, російське командування  туди 200 військовослужбовців росгвардії.
  • За даними Генштабу, на тимчасово окупованій території Херсонщини російські військові  пенсіонерів брати паспорти РФ. У разі відмови погрожують людям припинити виплату будь-яких пенсій.