Внаслідок обстрілів на Херсонщині поранені двоє людей. Армія РФ обстріляла 15 населених пунктів

3 недели назад 0

Російські війська упродовж доби обстріляли 15 населених пунктів Херсонської області. Поранені двоє людей.

Про це в Telegram вранці 9 квітня повідомив керівник обласної військової адміністрації  Олександр Прокудін .

Під обстрілами армії РФ перебували Білозерка, Антонівка, Садове, Станіслав, Дар'ївка, Наддніпрянське, Зеленівка, Микільське, Гаврилівка, Берислав, Новоберислав, Тягинка, Качкарівка, Монастирське та Херсон, йдеться в повідомленні.

Військові РФ били по житлових кварталах цих населених пунктів. Пошкоджені чотири приватних будинки та гаражі, повідомив Прокудін.
За інформацією керівника міської військової адміністрації  Романа Мрочка , російські війська за добу вісім разів обстріляли територію Херсонської громади. Ураження зафіксували у Херсоні, Антонівці та Зеленівці.
 
Що відомо про обстріли Херсонщини 8 квітня 2024 року ​Упродовж доби на Херсонському напрямку російські військові атакували понад 10 населених пунктів. Зокрема Микільське, Тягинку, Херсон та Берислав.

Російські військові з дрона скинули вибухівку на 63-річного чоловіка у Бериславі. Він отримав вибухову травму, контузію, поранення рук і ніг.

Внаслідок дронової атаки Білозерки на Херсонщині поранений 60-річний чоловік. У нього діагностували вибухову травму. У середньому стані тяжкості пораненого шпиталізували.​