Внаслідок обстрілів російською армією Херсонщини загинули п’ятеро людей, 21 — поранена

1 год назад 0

21 лютого внаслідок обстрілів російськими військами Херсона та області загинули п'ятеро людей, 21 — поранена. Про це в Telegram  голова ОВА Олександр Прокудін.

За даними ОВА армія РФ за добу 51 раз обстріляла Херсонщину, чотири рази — Херсон. Під удар артилерії потрапили райони 18 населених пунктів. Серед них — Михайлівка, Дудчани, Милове, Томарине, Шляхове, Берислав, Миколаївка, Козацьке, Веселе, Антонівка та Велетенське.

За даними поліції, значних руйнувань зазнали багатоповерхові та приватні будинки у центрі міста, мікрорайонах Корабел і Таврійський, селищах Антонівці, Зеленівці, Комишанах, Киндійці та селі Чорнобаївці. Пошкоджені медичний заклад, дитячий садочок, завод, комунальна установа, автотранспортне підприємство, лінії електропередач.

Також голова ОВА повідомив, що 21 лютого з деокупованої території області евакуювали 99 людей.

Що відомо

  • На Херсонському напрямку протягом доби військові РФ з артилерії обстріляли Херсон та його передмістя, а також райони 14 населених пунктів. Зокрема, Милового, Томариного, Шляхового, Берислава, Миколаївки, Веселого, Антонівки та Велетенського
  • Російські війська з "Градів" обстріляли Херсон. Снаряди потрапили у житлові будинки, магазин та зупинку громадського транспорту. Загинули п'ятеро людей, 20 — поранених.
  • 21 лютого російська армія 17 разів обстріляла Херсон. Під обстріли потрапили Кіндійка, Зеленівка, Антонівка, Суворовський та Корабельний райони. Унаслідок обстрілів пошкоджені будинки та автомобілі.