Внаслідок обстрілу Херсона постраждав іноземець

1 месяц назад 0

Внаслідок обстрілу Херсона протягом минулої доби постраждав іноземець — 43-річний чоловік доглядав за судном і потрапив під мінометний вогонь.
Як передає , про це повідомляє  у зведенні за минулу добу.

За даними правоохоронців, іноземець попав під ворожий обстріл у прибережній частині міста. У чоловіка діагностували вогнепальне поранення грудної клітини.

«По мирних житлових кварталах Херсона противник гатив із різного виду озброєння, намагаючись завдати якомога більшої шкоди житловій забудові, промисловим та об’єктам життєзабезпечення обласного центру», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у центральній частині міста артилерійськими снарядами пошкоджено багатоповерховий будинок та будівлю торгівельного центру, у Корабельному районі — обладнання заводу.

У прибережній частині в результаті артилерійського обстрілу пошкоджені територія підприємства, багатоповерховий і приватний будинки.За минулу добу поліція відреагувала на 182 заяви і повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 16 проваджень за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

​Як повідомляв Укрінформ, війська РФ минулої доби обстріляли 17 населених пунктів на Херсонщині — загинули двоє людей, ще четверо зазнали поранень.​

Фото ілюстративне: Кирило Тимошенко / Телеграм