Внаслідок вечірнього обстрілу Херсона поранена жінка

8 месяцев назад 0

Російські війська ввечері 8 грудня обстріляли житлові квартали Херсона. Поранена жінка. Також в деяких районах зникло електропостачання.

Про це у Telegram повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

За його даними, 46-річна жінка отримала травму голови.

Начальник МВА Роман Мрочко у Telegram  що війська РФ вдарили по Дніпровському району Херсона. Пораненій жінці надали медичну допомогу. Також внаслідок обстрілу в деяких районах міста зникло електропостачання.

Вдень 8 грудня 2023 року російські військові вчергове обстріляли Дніпровський район Херсона.

Що відомо про обстріли Херсонщини 7 грудня 2023 року ​Протягом доби на Херсонському напрямку військові РФ з артилерії обстріляли Херсон, Шляхове, Веселе, Миколаївку та Тягинку, повідомив Генштаб ЗСУ.

Армія РФ атакувала Тягинку на Херсонщині, поранені четверо людей. У одного травмованого важкі поранення, стан інших розцінюють як середньої тяжкості.

Внаслідок обстрілів Херсона пошкоджена траса подачі аміаку між компресорною та холодильною установками на підприємстві харчової промисловості. Витік був незначним, ситуація контрольована, загрози для жителів міста не має.

Упродовж доби 7 грудня 2023 року російська армія вдарила по Херсонській області двома ракетами, з різних видів озброєння випустила по її території 407 снарядів.​