Внаслідок ворожих обстрілів на Херсонщині є влучання у припортову інфраструктуру

2 недели назад 0

Минулої доби росіяни поцілили в житлову багатоповерхівку на Херсонщині, також під ударом була припортова інфраструктура, п'ятеро людей отримали поранення.
Про це у  повідомив начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін, передає .

"Минулої доби противник обстрілював Берислав, Понятівку, Дніпровське, Янтарне, Берегове, Козацьке, Львове, Кізомис, Білозерку, Комишани, Велетенське, Станіслав, Інженерне, Зимівник, Осокорівку, Гаврилівку, Нововоронцовку та місто Херсон" , — написав Прокудін.

За інформацією Прокудіна, російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, зокрема пошкоджена багатоповерхівку та 17 приватних будинків. Були зафіксовані влучання у дошкільний навчальний заклад та припортову інфраструктуру.

 
Водночас начальник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомив, що Херсонську громаду росіяни за минулу добу обстріляли десять разів, є пошкодження інфраструктури.

"Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно російськими окупаційними військами 10 разів. Ураження зафіксовані в Херсоні, Комишанах та Зимівнику ", — повідомив він.Зокрема, за його словами, пошкоджені будівля навчального закладу, склад для зберігання зерна, багатоповерхівка та чотири приватні будинки. Один чоловік отримав поранення середнього ступеня тяжкості. Йому надана медична допомога.

Загалом унаслідок во​рожих обстрілів Херсонщини п'ятеро людей з​азнали поранень.

Як повідомляв Укрінформ, за попередню добу на Херсонщині внаслідок російських обстрілів поранені семеро осіб.