Ворог завдав два авіаудари по лівобережжю Дніпра — ОК «Південь»

6 месяцев назад 0

Оперативна обстановка в зоні відповідальності Сил оборони півдня України залишається напруженою. Протягом доби на лівобережжі Дніпра ворог завдав 2 авіаційні удари із застосуванням 17 керованих авіабомб. Жертв немає.
Як передає , про це в  повідомляє пресслужба ОК «Південь».

«Сили оборони надалі утримують позиції на лівобережжі Дніпра, продовжують контрбатарейну боротьбу, наносять вогневі ураження по позиціях і по тилах противника. Протягом доби (з 7.00 до 7.00) противник наніс 2 авіаційні удари із застосуванням 17 керованих авіабомб, а також застосував 2 FPV-дрони та скинув з БпЛА різних модифікацій 20 осколкових боєприпасів по населених пунктах . Жертв серед населення немає» , — йдеться в повідомленні.

Як зазначається, за минулу добу ворог здійснив 12 обстрілів населених пунктів. Зокрема, завдав 6 ударів по Херсону, а також обстріляв: Антонівку, Тягинку, Велетенське, Даріївку. З Кінбурнської коси ворожа артилерія обстріляла Дмитрівку та Очаків на Миколаївщині.

У пресслужбі поінформували, що внаслідок злочинних дій ворога на Херсонщині 1 цивільний загинув, ще 4 поранено. Обстрілами і бомбардуваннями пошкоджено близько десятка приватних будинків, ТЕЦ, медичну установу, дошкільний заклад.