Ворог завдав ракетних ударів по цивільній інфраструктурі на Херсонщині, є загиблі та поранені

1 год назад 0

На Херсонщині ворог завдав ракетних ударів по цивільній інфраструктурі — по лініях електропередач, приватних будинках, сонячних електростанціях, навчальних закладах, є загиблі та поранені.
Як передає , про це повідомила

«російська армія продовжує завдавати ракетні удари по цивільній інфраструктурі Херсонської області, зокрема, по лініях електропередач, навчальних та дошкільних закладах», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ворог вкотре обстріляв нещодавно звільнені та наближені до зони бойових дій населені пункти Бериславського району.

Там «Градами» та артилерійськими установками знищені приватні будинки, сонячні електростанції, сільськогосподарська техніка, є поранені та загиблі. У с.Золота Балка ракети влучили у будівлю загальноосвітньої школи, після чого там зайнялася пожежа, попередньо без постраждалих. У деяких селах не залишилося жодного вцілілого магазину, аптеки чи кафе, будинки людей не придатні для проживання.
За межами смт.Велика Олександрівка внаслідок обстрілу з реактивної системи залпового вогню пошкоджена електроопора, яка раніше використовувалася для забезпечення електропостачання селища. Постійними обстрілами та умисним знищенням електроопор загарбники не дають можливості енергетикам відновити електропостачання у нещодавно звільнених населених пунктах.За минулу добу за фактами російської агресії поліція відкрила 45 кримінальних проваджень.
Як повідомляв Укрінформ, наразі найголовніше завдання в деокупованих селах — допомогти людям підготуватися до зимового періоду, вони потребують продуктів, будівельних матеріалів, відновлення електропостачання.