Воїни ССО України чудом вижили після танкового обстрілу на Херсонщині. Унікальні кадри

1 год назад 0

Воїни Сил спеціальних операцій ЗСУ дивом вижили після танкового обстрілу на Херсонщині. При цьому українські військові примудрилися зняти відео прильоту ворожого снаряду. 
Відео  журналіст Юрій Бутусов. За його словами, на відео фрагмент визвольної операції на Херсонщині  (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).
"На цих унікальних кадрах – фрагмент операції на Херсонщині, під час якої росіян було вибито з кількох населених пунктів. Оператори ССО України першими заходили в окуповані села і буквально вичавлювали із них противника", – прокоментував Бутусов події на відео.

    Як повідомлялося, 3 жовтня Володимир Зеленський повідомив про звільнення українською армією двох населених пунктів у Херсонській області – Архангельського та Миролюбівки. Він подякував усім воїнам ТрО, причетним до цих успіхів української армії.

    Згодом Володимир Зеленський розповів про успіхи Збройних сил України і звільнення від ворога нових населених пунктів у кількох областях. А 4 вересня воїни Збройних сил України підняли український прапор у Новопетрівці Бериславського району Херсонської області.