Втрати рашистів на Херсонщині суттєво зросли: хакери оприлюднили дані з ворожого Telegram-каналу

9 месяцев назад 0

Втрати російських загарбників на суттєво зросли. Така тенденція спостерігається протягом останнього тижня.

Відповідні дані оприлюднили на офіційному каналі Міжнародної розвідувальної спільноти .

Зазначається, що українські хакери команди "Кібер спротив" 14 серпня поширили відеофіксацію одного із закритих чатів окупантів "Группа эвакуации 45", в якому ведуться листування щодо поранених на Херсонському напрямку російських окупантів. 

"Судячи з дописів з даними в цій групі, кількість поранених та вбитих російських окупантів за останній тиждень значно зросла" , — йдеться у повідомленні.
 
Атаки ЗСУ Авіація Сил оборони протягом неділі, 13 серпня, завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, та шість — по зенітно-ракетних комплексах. Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом минулої доби уразили два артилерійських засоби на вогневих позиціях, один зенітно-ракетний комплекс, одну станцію РЕБ, один засіб протиповітряної оборони противника.

Нагадаємо, за даними Генштабу, станом на 14 серпня втрати окупантів становлять понад 254 тисячі осіб та десятки тисяч одиниць техніки.
Своєю чергою американські аналітики вважають, що впродовж останніх кількох місяців Сили оборони України досягли тактично значущого прогресу на двох основних напрямках. Зокрема, Збройним силам вдалося просунутися приблизно на 10-12 миль (16-19 кілометрів) уздовж обох основних напрямків наступу, аби вийти до Азовського моря та перервати сполучення між Росією окупованим Кримом.