У Бериславі поліцейські затримали кривдника водія таксі

4 года назад 0

Жертвою зловмисника став водій таксі з міста Херсона. За словами чоловіка, в обласному центрі він взяв пасажира, який попросив відвезти його в Берислав за 500 гривень. Вже на місці пасажир раптом з’ясував, що не має грошей. Він попросив у водія мобільний телефон, щоб нібито зателефонувати рідним і попросити у них кошти за проїзд. Водій дав свій телефон, пасажир вийшов з автомобілю і втік разом з мобільним. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Потерпілий детально описав працівникам Бериславського відділу поліції прикмети зловмисника та вказав напрямок, у якому він втік. Працівники сектору реагування патрульної поліції упродовж кількох годин встановили особу підозрюваного та його місце переховування. Чоловік знаходився у квартирі знайомого. Помітивши поліцейських, зловмисник викинув мобільний телефон у кущі. Поліцейські вилучили речовий доказ. Незабаром телефон буде повернутий законному власнику.

Зловмиснику 32 роки, він житель Берислава і раніше притягався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабежі.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України (карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років).