У Білозерському районі поліцейські затримали гаражного крадія

5 лет назад 0

Оперативники Білозерського відділення поліції встановили і затримали молодика, який обікрав гараж односельця. Наразі поліцейські вилучили викрадене майно та повернули його власникові. Про це повідомляєє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Злочин стався у смт Білозерка. Вночі невідомий проник в гараж, який належить 45-річному місцевому жителю, звідки викрав дві газонокосарки, тачку, 200-літрову металеву бочку, чотири каністри та 50 метрів електричного кабелю.

Поліцейські провели ряд першочергових заходів та в одному з подвір’їв знайшли металеву бочку, яку зловмисник попередньо розпилив та продав. Правоохоронці встановили особу злодія. Ним виявився 27-річний місцевий житель, до кримінальної відповідальності раніше не притягався.

У вчиненому зловмисник зізнався. За місцем його проживання правоохоронці вилучили викрадені інструменти. За словами чоловіка, йому терміново були потрібні гроші, а викрадені речі він планував продати.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років). Чоловік перевіряється на причетність до інших злочинів на території району.