У Чорнянці на окупованій Херсонщині російські військові вбили чоловіка з психічними розладами

5 месяцев назад 0

В селі Чорнянка Таврійської громади Каховського району Херсонської області російські окупанти 30 листопада вбили Сергія Кузнецова, чоловіка з психічними розладами. Він вискочив зі свого будинку ввечері, коли вже почалася комендантська година, як на нього накинулися військові РФ з криками «Стой! Диверсант!» і забили його до смерті.

Про це з посиланням на власні джерела повідомляє .

Як розповіли мешканці Каховського району, мешканець села Чорнянка Сергій Кузнецов вискочив зі свого будинку на вулиці Ювілейній 30 листопада біля восьмої години вечора.

«На сусідній вулиці Каховській, неподалік від сільського будинку культури його зупинили російські військові і закричали: «Стой! Диверсант!» і стали вимагати у нього паспорт. Це чули мешканці сусідніх будинків, але вони боялися вийти на вулицю в комендантську годину. Російські військові сильно побили чоловіка, він встиг дійти додому і розповісти, що його побили солдати. Після цього він помер», – сказали джерела ЦЖР.

Досі вбитого чоловіка не поховали: росіяни зараз проводять імітацію слідства і допитують місцевих мешканців.

За словами тих, хто знав вбитого, йому біля 49 років, він мав психічні розлади.

«Як такій людині поясниш, що вибігати з дому в комендантську годину не можна?», – додали джерела ЦЖР.

Як повідомляв ЦЖР, гауляйтеркою села Чорнянка окупанти призначили колишню фельдшерку, . Вона активно співпрацює з окупантами, здає їм своїх односельців і допомагає грабувати майно громади. А в сусідньому селі Новокам’янка Таврійської громади . Натомість російським комендантом тут представляється Степан Гавій, ветеран АТО.