У Генічеську посеред ночі виникла пожежа приватного будинку

4 года назад 0

11 грудня о 04:00 на пульт зв’язку 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Генічеська надійшло повідомлення про те, що по вул. Суворова горить житловий будинок. На місце події направлено два відділення підрозділу. Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Херсонській області.

По прибуттю рятувальники побачили повністю охоплений вогнем дах будинку. Вогнеборці негайно розпочали пожежогасіння. Ліквідувати пожежу вдалось о 07:00. Вогнем знищено дах житлового будинку, речі домашнього вжитку та внутрішнє оздоблення прибудови до будинку. Загальна площа пожежі склала 100 кв. м.

При з’ясуванні обставин стало відомо, що на момент виникнення пожежі господарі знаходились всередині й почули тріск, вийшли на вулицю і побачили, що горить дах будинку. Люди зателефонували рятувальникам та намагались врятувати майно. Зі слів господаря, будинок знаходився на електричному опаленні. Електропроводка до котла проходила по горищному приміщенні. При огляді місця пожежі встановлено, що її осередком стало приміщення котельні, де і був вмонтований електричний котел.