У Голій Пристані поліцейські затримали підозрюваного у зухвалих грабежах

4 года назад 0

Жертвами зловмисника стали двоє чоловіків з міста Гола Пристань. До одного з них він вдерся в будинок та відібрав 6000 гривень. У іншого потерпілого зловмисник вирвав з рук планшет. Поліцейські затримали підозрюваного упродовж 20 хвилин. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Першим від дій грабіжника постраждав 82-річний пенсіонер, до будинку якого вдерся зловмисник. Господар почув шум, прокинувся і побачив, як з кімнати вибіг невідомий. Після чого пенсіонер виявив зникнення з шафи 6000 гривень. Потерпілий ретельно запам’ятав прикмети зловмисника, які назвав поліцейським. Було відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Наступного дня в місті Гола Пристань невідомий вирвав планшет у чоловіка, який стояв на зупинці біля ринку. Потерпілий почав кликати на допомогу та одразу зателефонував у поліцію. Маючи детальні прикмети зловмисника, наряд сектору реагування патрульної поліції Голопристанського відділення поліції упродовж 20 хвилин відпрацював район та виявив схожого за описом чоловіка. Його затримали, потерпілий упізнав свого кривдника. У зловмисника вилучили планшет. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.

Також злодія упізнав пенсіонер, який постраждав від його дій напередодні. Але 6000 гривень, за словами затриманого, він встиг витратити.

Як повідомив керівник слідчого відділення Голопристанського відділення поліції Антон Кучеренко, підозрюваному 25 років і він раніше судимий за майнові злочини, наркозалежний. Нині зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому може загрожувати позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.