У Херсоні іномарка в’їхала на територію виправної колонії (фотофакт)

7 лет назад 0

В редакцію потрапили фото з нічного ДТП, які красномовно засвідчують: стіну, що відділяє Північну колонію,  частково обвалено.
Що це — нещасний випадок чи спроба організувати втечу?

У патрульній поліції Херсона ситуацію прокоментували так:"

Водій BMW напідпитку пробив бетонну стінуАвтомобіль BMW 525 пробив бетонну стіну на вулиці Королюка. Такий виклик отримали патрульні сьогодні близько 5-ї години ранку. На місці інспектори побачили знесену частину бетонного паркану та зазначений понівечений транспортний засіб. Автомобіль придавило частиною огорожі. Поруч стояв молодий чоловік, як згодом виявилось – водій. Поліцейські перш за все переконались, що громадянин не потребує медичної допомоги. Також під час спілкування патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння.

 

Інспектори встановили, що водій під час руху був неуважним, не обрав безпечну швидкість, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на частину бетонної огорожі. Огляд за допомогою алкотесту «Драгер» підтвердив, що чоловік перебував за кермом напідпитку. Прилад показав 1,17 проміле, що майже в 6 разів перевищує допустиму норму. На 24-річного херсонця патрульні склали адмінматеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП."