У Херсоні поліцейські за півгодини встановили псевдомінерку відділення банку

4 года назад 0

Псевдомінеркою виявилася 32-річна жителька Херсона. Вона знаходилася у нетверезому стані і не могла пояснити причини хибного повідомлення про замінування відділення банку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Майже опівночі на лінію «102» зателефонувала жінка, яка висловлювала намір підірвати відділення одного з банків по вулиці Макарова в Херсоні та нібито вже заклала тротил.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Корабельного відділення поліції та працівники патрульної поліції. Під час обстеження вулиці вказаного заявницею відділення банку там не було, інформація виявилася хибною.

Паралельно з цим поліцейські провели низку спеціальних заходів і швидко встановили особу псевдомінерки. Правоохоронці з’ясували, що з номера, із якого надійшло повідомлення, в поліцію неодноразово зверталася 32-річна жінка з приводу домашнього насильства. За місцем проживання її не було. Співмешканець розповів, що ввечері посварився з жінкою і вона пішла з дому.

Заявницю поліцейські виявили після опівночі на одній з вулиць обласного центру. Жінка була у нетверезому стані, поводилася агресивно і не змогла пояснити причини хибного дзвінка про замінування.

У відношенні жінки працівники поліції склали адміністративні протоколи за ст.173 «Дрібне хуліганство» Кодексу України про адміністративні правопорушення, ст.178 «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді» КУпАП та ст.183 «Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб» КУпАП.