У Херсоні поліція припинила роботу покерного клубу та незаконних гральних закладів

4 года назад 0

В ході проведення заходів, спрямованих на викриття та припинення незаконної діяльності, пов’язаної з проведенням азартних ігор, поліцейські виявили в Херсоні незаконні покерний клуб та два ігрових зали.

Загальна вартість вилученого обладнання становить понад 1,5 мільйони гривень.

Працівники Управління стратегічних розслідувань в Херсонській області спільно зі слідчими обласного главку поліції провели оперативно-профілактичне відпрацювання обласного центру. В ході заходів поліцейські виявили та припинили незаконну діяльність покерного клубу та двох ігрових залів, де в порушення Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавались послуги в сфері грального бізнесу шляхом доступу через мережу «Інтернет» до електронних (віртуальних) казино з метою отримання прибутку з обов’язковою умовою сплати гравцем грошових коштів.

Як повідомив начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Олег Мальчевський, з покерного клубу, організованого двома мешканцями м. Миколаїв, були вилучені 6 ігрових столів, 60 крісел, гральні карти та фішки, чорнові записи. Із ігрових залів вилучена 21 одиниця комп’ютерного обладнання. Загальна вартість вилученого обладнання, яке використовувалося в незаконних цілях, становить більше одного мільйона 500 тисяч гривень. За даними фактами відкриті 3 кримінальні провадження за ст.203-2 Кримінального кодексу України «Зайняття гральним бізнесом». Оперативно-профілактичні заходи з цього напрямку тривають.

Відділ комунікації поліції в Херсонській області