У Херсоні поліція встановлює обставини смертельної ДТП в сел. Зеленівка

4 года назад 0

Вчора, 13 травня, близько 18:25 в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини надійшло повідомлення, що на території сел. Зеленівка виявлений автомобіль «MITSUBISHI OUTLANDER» в перевернутому стані. В ході огляду місця дорожньо-транспортної пригоди поліцейські встановили, що в автомобілі знаходяться двоє чоловіків. Водій автомобіля помер під час надання медичної допомоги, пасажир з тілесними ушкодженнями був доставлений в обласну лікарню. Наразі слідчі обласного главку поліції встановлюють всі обставини ДТП. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник відділу слідчого управління обласного главку поліції Дмитро Думанський, поліцейські з’ясували, що за кермом автомобіля перебував 30-річний житель сел. Текстильний, 22-річний пасажир – місцевий мешканець. З його слів вони разом із товаришем випили горілки, а потім вирішили покататися по Зеленівці. Рухаючись на швидкості, кермувальник не врахував дорожніх умов і позашляховик з’їхав з неасфальтованої дороги та перекинувся.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Встановлюються всі обставини пригоди.