У Херсоні поліція встановлює обставини зіткнення двох маршрутних таксі

5 лет назад 0

Учора о пів другій дня в «Єдиний центр 102" поліції Херсонщини надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в Херсоні по вул. Університетська. Попередньо за допомогою лікарів звернулися два неповнолітніх пасажири однієї з маршруток. На даний час встановлюються всі обставини пригоди. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на території Дніпровського району поблизу перехрестя вулиці Університетської з провулком Міліцейський. На місці ДТП поліцейські попередньо встановили, що 62-річний водій маршрутного мікроавтобуса під час руху відволікся від керування та здійснив наїзд на інший пасажирський автобус, який зупинився для висадки пасажира.

В результаті зіткнення транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Із пасажирів ніхто суттєво не постраждав. В дитячій обласній лікарні були оглянуті дві неповнолітні пасажирки, у яких діагностували забої різних частин тіла. Наразі дівчинки відпущені додому на амбулаторне лікування. Подія попередньо кваліфікується за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Слідчі обласного главку поліції встановлюють усі обставини ДТП.