У Херсоні внаслідок обстрілу горіли списані автобуси

1 месяц назад 0

У Херсоні внаслідок нічного обстрілу горіли списані автобуси, а придатні до використання транспортні засоби розосереджені — вони не скупчені в одному місці.
Про це  директор Департаменту у справах ЗМІ і зв'язків із громадськістю Херсонської міської ради Денис Путінцев, коментуючи відповідні обговорення у соцмережах, передає . 

«Жодного нового автобуса комунального сьогодні вночі не було пошкоджено. Ті фотографії, які розповсюджуються, це фотографії автобусів, які були вже непридатні до використання ще до початку війни і вони були списані офіційно з маршрутів минулого року»,  — сказав Путінцев.За його словами, в місце, де знаходилися ці автобуси, вже були «прильоти» раніше. 

Він також поінформував, що розпорядженням начальника Херсонської МВА, новий, придатний до використання комунальний  зберігається у відносно безпечних місцях. Директор департаменту підкреслив, що зараз у Херсон стовідсотково безпечних місць немає, але транспорт розосереджений.
Як повідомляв Укрінформ​, у Херсоні уламки одного зі збитих безпілотників впали на місце, де з​находилися раніше пошкоджені транспортні засоби. Через це виникла пожежа. На місце події оперативно прибули співробітники ДСНС, які ліквідували займання.