У Херсоні затримали пьяного водія, який збив мотоцикліста

6 лет назад 0

Виклик про ДТП на розі вулиць Перекопської та Миколи Садовського отримали патрульні вчора близько 20-ї години. Дорогою інспектори зв’язались із заявником. Той повідомив, що бачив як автомобіль Mazda Familia збив мотоцикліста та поїхав із місця пригоди. Зі слів свідка, водій двоколісного транспортного засобу не постраждав. Він залишився на місці очікувати на поліцію. Сам же заявник на своєму автомобілі переслідував утікача. Він повідомляв патрульним про своє місце перебування та маршрут. Таким чином небайдужий херсонець із товаришем, який також перебував у салоні автомобіля, заблокували винуватця ДТП на вулиці Героїв Крут. Туди негайно прибули й інспектори.


Ще один екіпаж у цей час встановлював обставини на місці пригоди. У водія Mazda поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Він у встановленому законом порядку відмовився від проходження огляду на місці та в медичному закладі. Також чоловік не мав при собі водійського посвідчення.


Патрульні встановили, що під час повороту водій автомобіля не надав перевагу в русі мотоциклу Lifan та скоїв із ним зіткнення. У результаті пригоди обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження, на щастя, ніхто не постраждав.

Загалом патрульні склали на 44-річного винуватця ДТП 4 адмінматеріали: ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), ст. 126 (Керування без відповідних документів) та ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Але й мотоцикліст також не мав водійського посвідчення. За це отримав від інспекторів постанову за ст. 126 КУпАП. 

                                                                       Патрульна поліція Херсонської області