У жителя смт Каланчак вилучили кастет

6 лет назад 0

Ввечері у смт Каланчак в парку дільничні поліцейські проводили заходи по забезпеченню публічного порядку та безпеки. Їх увагу привернув чоловік, який розпивав спиртні напої у громадському місці. 

Дільничні зробили чоловіку зауваження, він відреагував агресивно та почав лаятися. Поліцейські запропонували йому показати вміст кишень, звідки він дістав кастет.

32-річний чоловік виявився раніше судимим за нанесення тілесних ушкоджень. Він пояснив, що кастет знайшов вдома у брата, який перебуває на лікуванні. З його слів, він нібито не знав, що вказаний предмет заборонено зберігати і носити з собою.

Кастет вилучено і направлено на експертизу. У відношенні чоловіка складено адміністративний протокол за ч.1 ст.178 КУпАП «Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді» та відкрите кримінальне провадження за ст.263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».

Відділ комунікації поліції Херсонської області