У Каховці у водія поліцейські вилучили набої та наркотики

4 года назад 0

В місті Каховка працівники сектору реагування відділу поліції зупинили водія скутера, який рухався з порушеннями Правил дорожнього руху.

Інспектори помітили у нього ознаки наркотичного сп’яніння.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Під час спілкування з водієм-порушником він помітно нервував та поводив себе підозріло. Під час поверхневого огляду працівники поліції виявили та вилучили у чоловіка 100 набоїв до нарізної зброї та наркотики «солі». Все вилучене та направлено на дослідження. Встановлюється походження набоїв та канал потрапляння наркотиків до чоловіка.

40-річний водія виявився раніше судимим за спробу вбивства та угон. У відношенні водія поліцейські склали адміністративний протокол за ст.130 «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відкриті кримінальні провадження за ст.263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України та ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» КК України.