У Лавреньовці продовжує працювати літня студія «KIDSTIME»

4 года назад 0

Літня студія «KIDSTIME» у Херсонській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова продовжує свою роботу.

Зокрема, в «Чомучкин четвер» дітям була запропонована цікава та пізнавальна гра-вікторина «Подорож з краплинкою води». Бібліотекарі підготували відеопрезентацію та добірку фактів про красу і цінність знайомої, але таємничої води. Протягом гри працювала також «Лабораторія Капітошки», в якій діти робили експерименти з водою, щоб дослідити її фізичні властивості. Перевірити здобуті знання допомогли загадки та питання вікторини, а веселі конкурси доповнили і пожвавили «Подорож з краплиною води».

А вже наступного дня, в «Екскурсійну п’ятницю», дітвора відправилась на екскурсію по мікрорайону Шуменський. Діти познайомилися з історією рідного мікрорайону, побачили культові споруди різних конфесій, почули від екскурсовода розповідь про події, які відбувалися в цих місцях.

Хлопчики і дівчатка також взяли участь у різноманітних конкурсах і спробували перевтілитись в історичних персонажів епохи становлення Херсона. На сьогоднішній день вже доведено, що саме поєднання образу події та інформації про неї дозволяє дітям запам’ятовувати матеріал найбільш ефективно.