У Скадовську поліцейські за дві години знайшли викрадений автомобіль

4 года назад 0

У Скадовське відділення поліції звернувся місцевий житель. Він розповів, що не виявив біля будинку свою автівку «ВАЗ-2108». Упродовж кількох годин поліцейські розшукали автомобіль. Підозрюваний в угоні 19-річний житель сусіднього району затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Зі слів 35-річного потерпілого, напередодні зникнення автівки він приймав у себе в гостях 19-річного знайомого, разом з яким вживав спиртні напої. Автівка в цей час була на подвір’ї. Вночі гість вийшов покурити у двір і більше не повернувся. Коли власник авто вийшов шукати гостя, то автомобіля на місці вже не було.

Слідчо-оперативна група встановила, що знайомий потерпілого проживає в одному з сіл Олешківського району. Туди одразу були орієнтовані усі автопатрулі. В ході відпрацювання екіпаж сектору реагування районного відділення поліції на одній з вулиць села помітив схожий автомобіль. Поліцейські зупинили транспортний засіб для перевірки. Документів на автомобіль у водія не було. Чоловік був доставлений у Скадовське відділення поліції, де він зізнався у скоєнні угону.

Як розповів начальник Скадовського відділення поліції Олексій Пєшков, підозрюваним виявився 19-річний житель Олешківського району, раніше судимий за угон. Наразі його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Підозрюваному може загрожувати позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.