У Залізному порту нетверезий чоловік влаштував стрілянину з газового пістолета

6 лет назад 0

Близько 03:30 на набережній с.Залізний Порт до працівників роти поліції особливого призначення обласного главку поліції, які забезпечували охорону публічного порядку, підійшли стривожені громадяни. Вони розповіли патрулю, що чули постріли. Поліцейські терміново вирушили у вказаному напрямку.

На місці події продавець одного з магазинів розповіла, що невідомий чоловік під’їхав на легковому автомобілі, вийшов з нього, здійснив кілька пострілів у повітря сів знову в автомобіль і поїхав. При цьому ніхто із громадян не постраждав.

Як повідомив начальник поліцейської станції «Залізний Порт» Микола Невядомський, поліцейські виявили вказаний автомобіль неподалік. За кермом перебував у нетверезому стані 37-річний житель м.Миколаїв, який приїхав на відпочинок. В ході проведення поверхневого огляду у чоловіка був виявлений газовий пістолет, з якого він стріляв. Зброя офіційно зареєстрована, але поліцейські її на час перевірки вилучили.

Попередня правова кваліфікація події – ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України «Хуліганство» (передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років). Також, за керування транспортним засобом у нетверезому стані у відношенні правопорушника був складений адміністративний протокол за ст.130 КУпАП.

Відділ комунікації поліції Херсонської області