З 1 вересня на ТОТ Херсонщини окупанти запроваджують нові обмеження для місцевого населення

1 месяц назад 0

Пропускний режим з 1 вересня ворог запроваджує на тимчасово окупованих територіях Новокаховського району Херсонщини.  Насамперед йдеться про Нову Каховку та    15-ти кілометрову зону. Прийом заявок на отримання необхідного папірця вже розпочали в російських окупаційних адміністраціях області.

Під таким прикриттям ворог вчергове проводить фільтраційні заходи. Адже так звана перепустка не знадобиться місцевим жителям із російським паспортом і пропискою.

Ми вже писали про те, що посилився контроль усіх цивільних, які планують виїзд із тимчасово окупованої Херсонщини. Це стосувалося знову ж таки  тих українців, котрі не обміняли свої паспорти на російський папірець.

Центр національного спротиву закликає допомагати Силам оборони України нищити ворога аби раз і назавжди припинити кремлівські злочини проти людяності на українських землях. Робити це може кожен з нас безпечно для себе. Маєш інформацію про розташування ворожих позицій чи техніки – надсилай її на цей  Разом буде ефективніше ліквідовувати окупанта.