З авіації та артилерії армія РФ зранку обстріляла чотири населені пункти на Херсонщині

8 месяцев назад 0

Російські війська зранку 2 вересня з артилерії обстріляли Миколаївку Бериславського району Херсонської області. Поранена жінка, яка під час обстрілу, поралась на власному городі.

Про це в марафоні "Єдині новини" повідомив керівник пресофісу ОВА Олександр Толоконніков.

"Також під обстрілом перебувала Нововоронцовка. Загиблих та поранених немає. На Ольгівку та Львове військові РФ скинули авіабомби. Інформація про постраждалих поки не надходила" , — сказав Толоконніков.

Раніше прокуратура Херсонської області повідомила, що військові РФ 2 вересня близько 01:30 обстріляли Херсон. Осколкові поранення отримали дві людини. Одній надали допомогу на місці, другу шпиталізували.

Що відомо про обстріли Херсонщини 1 вересня 2023 року За даними Генштабу, російська армія протягом доби обстріляла понад десять населених пунктів на Херсонському напрямку. Зокрема Дудчани, Берислав, Тягинку, Херсон, Велетенське та Ольгівку.

Російська армія упродовж 1 вересня 59 разів обстріляла територію Херсонської області. З різного виду озброєння випустила 212 снарядів, по Херсону — шість. Двоє людей загинули, двоє поранених.

Армія РФ з мінометів обстріляла Херсон. Поцілили по приватному будинку, загинув чоловік. Також військові РФ скинули керовані авіабомби на Тягинку та Веселе Херсонської області. Є руйнування.

Російські війська з артилерії обстріляли селище у Білозерській громаді на Херсонщині. Поцілили в агропідприємство, загинув водій трактора. Ще одного пораненого доставили в лікарню.