З Херсонщини до Криму намагалися ввезти хліб із «сюрпризом»

7 лет назад 0

Сьогодні, близько 8-ї  години ранку, в зоні митного контролю на КПВВ «Чонгар» херсонські митники спільно з прикордонниками затримали громадянку України, яка переносила заборонену наркотичну речовину.

35-річна мешканка Генічеського району Херсонської області разом із подругою пішки направлялася до АР Криму, маючи при собі рожеву жіночу сумочку. Під час проведення митного огляду в боковому кармані сумки митники помітили хлібний батон, присипаний тютюном та обгорнутий у целофанову плівку. Для проведення подальшого поглибленого огляду був залучений кінолог Державної прикордонної служби України  зі службовою собакою. У батоні було знайдено речовину за зовнішніми ознаками схожу на гашиш приблизною вагою 500 граммів.

Заборонену «знахідку» вилучено та передано до Генічеського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Херсонській області. Також повідомлено Генічеську міську прокуратуру про можливий факт кримінального правопорушення, передбаченого статтею 305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів».

за інф. прес-служби ГУ ДФС

 у Херсонській області