З мінометів, артилерії й РСЗВ: війська РФ протягом доби обстріляли дев’ять населених пунктів на Херсонщині

1 год назад 0

Російські війська протягом доби 24 листопада обстріляли дев'ять населених пунктів на деокупованій території Херсонщини. Про це Генеральний штаб ЗСУ станом на 6 ранку 25 листопада.

Обстріли військові РФ вели з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії по Антонівці, Зміївці, Бериславу, Токарівці, Микільскому, Чорнобаївці, Білозерці і Велетенському, також обстрілювали місто Херсон, йдеться у повідомленні.

Також у Генштабі повідомляють, що на Криворізькому та Херсонському напрямках російські війська не припиняють артилерійських обстрілів позицій Сил оборони і населених пунктів, розташованих на правому березі Дніпра. Що відомо

  • У Херсоні, станом на вечір 24 листопада, через обстріли військ РФ загинули сім людей, поранені — 21, повідомила Херсонська ОВА.
  • На Херсонському напрямку російські війська обстріляли з різнокаліберної артилерії Михайлівку, Качкарівку, Милове, Зміївку, Іванівку, Антонівку, Чорнобаївку та Херсон.
  • На території звільненої Херсонської області прокурори виявили дев'ять катівень. Також знайшли 432 тіла цивільних людей, які були вбиті.